Program


Egy disznótor pontos leírása

Egy disznótor pontos leírása

Soóky László: Egy disznótor pontos leírása

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 27. kedd, 19:30

"A történet a szülőfalum melletti felvidéki Búcs községben játszódik a szerző családi portáján 1970-ben, a '68-as forradalom (prágai tavasz) eseményeit követő időszakban.

A férfiak minden évben nekiveselkednek a disznóölésnek, csak mindig van még egy kupica pálinka, még egy pohár bor és még egy nóta, így a disznótor rend szerint elmarad.
Csakhogy!
A komáromi erődrendszerben állomásozó szovjet hadsereg megérzi a pálinkaszagot. Elkerülhetetlen, hogy a búcsi pincesoron megjelenjen Markaszan őrnagy egy ezrednyi szovjet kiskatonával."
Lajos András

Soóky László magával ragadó eleganciával és lehengerlő humorral írja le a konszolidációs időszakban átélt személyes élményeit.

Az előadást 14 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

Ajánlatunk


Egy valaha szebb napokat látott producer és egy ravasz könyvelő a világ legrosszabb színdarabjából akarnak nagy pénzt csinálni...

Az Egy óra versek közt előadásain a Miskolci Nemzeti Színház művészeinek társaságában/tolmácsolásában klasszikus és kortárs költők legszebb költeményeit hallhatják a kedves látogatók.

Ajánló


A 2023/24-es évadban fennállásának kétszázadik évfordulóját ünneplő Miskolci Nemzeti Színház a bicentenáriumi szezon nyitóelőadásaként az alapítók emléke előtt azzal tiszteleg,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!